Ανακαλύψτε πώς να κατεβάσετε εύκολα βίντεο TikTok δωρεάν

Το TikTok έχει γίνει ένα παγκόσμιο φαινόμενο στην σημερινή ψηφιακή εποχή, καταπλήσσοντας το κοινό με το περιεχόμενο βίντεο μικρής διάρκειας. 

Οι χρήστες συχνά θέλουν να κατεβάσουν τα αγαπημένα τους βίντεο για κοινή χρήση ή ασφαλή φύλαξη. Αυτός ο οδηγός θα σας βοηθήσει να κατεβάσετε εύκολα βίντεο TikTok δωρεάν.

ADVERTISEMENT

Μέθοδοι για να Κατεβάσετε Βίντεο από το TikTok

Η λήψη βίντεο από το TikTok μπορεί να σας βοηθήσει να μοιραστείτε ή να διατηρήσετε τις αγαπημένες σας στιγμές. Εδώ είναι μερικοί τρόποι για να το κάνετε:

Ανακαλύψτε πώς να κατεβάσετε εύκολα βίντεο TikTok δωρεάν

Χρήση της εφαρμογής TikTok

Η δυνατότητα λήψης του TikTok σας επιτρέπει να αποθηκεύετε βίντεο για προβολή χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο. Ακολουθούν οι οδηγίες για τη χρήση της:

ADVERTISEMENT
 1. Ανοίξτε το TikTok: Εκκινήστε την εφαρμογή και βρείτε το βίντεο που θέλετε να κατεβάσετε.
 2. Βρείτε το Βίντεο: Περιηγηθείτε στη ροή σας ή χρησιμοποιήστε τη λειτουργία αναζήτησης για να εντοπίσετε το συγκεκριμένο βίντεο.
 3. Πρόσβαση στις Επιλογές Διαμοιρασμού: Πατήστε το εικονίδιο “Κοινοποίηση” στη δεξιά πλευρά της οθόνης.
 4. Αποθήκευση του Βίντεο: Αναζητήστε την επιλογή “Αποθήκευση βίντεο” στο μενού διαμοιρασμού και πατήστε τη για να κατεβάσετε το βίντεο στη συσκευή σας.
 5. Πρόσβαση στο Κατεβασμένο Βίντεο: Μπορείτε να βρείτε το βίντεο στη συλλογή ή το ρολόι φωτογραφιών της συσκευής σας για προβολή χωρίς σύνδεση.

Χρήση Εφαρμογών ή Ιστότοπων Τρίτων

Υπάρχουν διάφορες εφαρμογές και ιστότοποι διαθέσιμοι αν αναζητάτε τρόπους για να κατεβάσετε βίντεο από το TikTok δωρεάν. Αναφέρονται παρακάτω μερικές δημοφιλείς επιλογές:

SnapTik

SnapTik είναι ένας ιστότοπος που σας επιτρέπει να κατεβάσετε βίντεο από το TikTok κολλώντας τον σύνδεσμο. Παρακάτω είναι οι οδηγίες για τη χρήση του SnapTik:

ADVERTISEMENT
 1. Αντιγραφή Συνδέσμου Βίντεο: Αντιγράψτε τον σύνδεσμο του βίντεο TikTok που θέλετε να κατεβάσετε.
 2. Επίσκεψη στο SnapTik: Μεταβείτε στον ιστότοπο SnapTik.
 3. Επικόλληση Συνδέσμου: Επικολλήστε τον σύνδεσμο του βίντεο στον παρεχόμενο χώρο στον ιστότοπο SnapTik.
 4. Λήψη Βίντεο: Κάντε κλικ στο κουμπί “Λήψη” για να αποθηκεύσετε το βίντεο στη συσκευή σας.

TikMate

TikMate είναι μια εφαρμογή στο Google Play Store που κατεβάζει βίντεο από το TikTok. Παρακάτω είναι οι οδηγίες για τη χρήση του TikMate:

 1. Εγκατάσταση TikMate: Κατεβάστε και εγκαταστήστε την εφαρμογή TikMate από το Google Play Store.
 2. Ανοίξτε το TikTok: Ξεκινήστε την εφαρμογή TikTok και βρείτε το βίντεο που θέλετε να κατεβάσετε.
 3. Κοινοποίηση Βίντεο: Πατήστε το εικονίδιο “Κοινοποίηση” στο βίντεο TikTok.
 4. Επιλέξτε TikMate: Επιλέξτε το TikMate από τις επιλογές κοινοποίησης.
 5. Λήψη Βίντεο: Το TikMate θα επεξεργαστεί το βίντεο και θα παρέχει έναν σύνδεσμο λήψης. Πατήστε τον σύνδεσμο για να κατεβάσετε το βίντεο στη συσκευή σας.

Εφαρμογή Λήψης Βίντεο για το TikTok

Αυτή η εφαρμογή στο Google Play Store σάς επιτρέπει να κατεβάσετε εύκολα βίντεο από το TikTok. Για να χρησιμοποιήσετε την Εφαρμογή Λήψης Βίντεο για το TikTok, ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

 1. Εγκατάσταση της Εφαρμογής: Κατεβάστε και εγκαταστήστε την Εφαρμογή Λήψης Βίντεο για το TikTok από το Google Play Store.
 2. Άνοιγμα του TikTok: Ξεκινήστε την εφαρμογή TikTok και βρείτε το βίντεο που θέλετε να κατεβάσετε.
 3. Αντιγραφή Συνδέσμου Βίντεο: Πατήστε στο εικονίδιο κοινοποίησης του βίντεο και επιλέξτε “Αντιγραφή Συνδέσμου”.
 4. Επικόλληση Συνδέσμου: Ανοίξτε την Εφαρμογή Λήψης Βίντεο για το TikTok και επικολλήστε τον αντιγραμμένο σύνδεσμο στην εφαρμογή.
 5. Λήψη Βίντεο: Η εφαρμογή θα προσφέρει διάφορες επιλογές ποιότητας βίντεο για λήψη. Επιλέξτε την προτιμώμενη σας ποιότητα για να αποθηκεύσετε το βίντεο.

TikTok Downloader Shortcut

Οι χρήστες IOS μπορούν να δημιουργήσουν ένα συντομευμένο μέσω της εφαρμογής Shortcuts για να κατεβάσουν βίντεο από το TikTok. Για να χρησιμοποιήσετε το Συντομευμένο Λήψης του TikTok, ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

 1. Δημιουργία Συντομεύσεων: Ανοίξτε την εφαρμογή Shortcuts στη συσκευή IOS σας και δημιουργήστε μια νέα συντόμευση.
 2. Προσθέστε Ενέργειες: Πάρτε τον σύνδεσμο βίντεο TikTok χρησιμοποιώντας την ενέργεια “Λήψη Περιεχομένου URL”. Προσθέστε μια ενέργεια “Λήψης Αρχείου” για να αποθηκεύσετε το βίντεο στη συσκευή σας.
 3. Εκτέλεση Συντομεύσεων: Εκτελέστε τη συντόμευση και επικολλήστε τον σύνδεσμο βίντεο TikTok όταν σας ζητηθεί.
 4. Λήψη Βίντεο: Η συντόμευση θα κατεβάσει το βίντεο στη φιλμοθήκη της συσκευής σας για offline προβολή.

Χρήση Εγγραφής Οθόνης

Ένας άλλος τρόπος να κατεβάσετε βίντεο TikTok είναι με τη χρήση εγγραφής οθόνης. Με αυτή τη μέθοδο μπορείτε να καταγράψετε το βίντεο καθώς παίζει στην οθόνη της συσκευής σας. Ακολουθούν οι οδηγίες:

 1. Έναρξη Εγγραφής Οθόνης: Ενεργοποιήστε το χαρακτηριστικό εγγραφής οθόνης στη συσκευή σας.
 2. Αναπαραγωγή του Βίντεο TikTok: Ανοίξτε την εφαρμογή TikTok και αναπαράγετε το βίντεο που θέλετε να κατεβάσετε.
 3. Διακοπή και Αποθήκευση της Εγγραφής: Μόλις τελειώσει η αναπαραγωγή του βίντεο, σταματήστε την εγγραφή οθόνης και αποθηκεύστε το αρχείο βίντεο.
 4. Περικοπή της Εγγραφής: Μια εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο θα περικόψει την εγγραφή ώστε να περιλαμβάνει μόνο το βίντεο TikTok.
 5. Πρόσβαση στο Κατεβασμένο Βίντεο: Το περικομμένο βίντεο μπορεί τώρα να βρεθεί στη γκαλερί ή στην καταχώρηση της κάμερας της συσκευής σας.

Υποθέσεις Ασφαλείας

Όταν κατεβάζετε βίντεο από το TikTok, είναι ουσιώδες να λάβετε υπόψη την ασφάλεια και την ιδιωτικότητα. Εδώ είναι μερικές σημαντικές ασφαλειακές σκέψεις:

 • Πηγή Εφαρμογών Τρίτων Μερών ή Ιστοσελίδων: Κατεβάστε μόνο από αξιόπιστες πηγές για να αποφύγετε κακόβουλο λογισμικό ή απάτες phishing.
 • Δικαιώματα Χρήσης: Να προσέχετε τις εφαρμογές που ζητούν περιττές άδειες, όπως πρόσβαση στις επαφές σας ή την κάμερα.
 • Προσωπικές Πληροφορίες: Αποφύγετε εφαρμογές ή ιστοσελίδες που ζητούν ευαίσθητες πληροφορίες, όπως τα στοιχεία σύνδεσης σας στο TikTok.
 • Νομικά και Copyright: Βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε τα βίντεο, σεβόμενοι τα δικαιώματα των αρχικών δημιουργών.
 • Ρυθμίσεις Ασφαλείας: Ενημερώστε τακτικά τις ρυθμίσεις ασφαλείας της συσκευής σας και το λογισμικό antivirus για να προστατευτείτε από πιθανές απειλές.

Νομικές και Ηθικές Επισημάνσεις

Η λήψη βίντεο από το TikTok θέτει νομικές και ηθικές επισημάνσεις. Εδώ είναι μερικοί βασικοί παράγοντες που πρέπει να έχετε υπόψη σας:

 • Νόμος Πνευματικών Δικαιωμάτων: Βεβαιωθείτε ότι έχετε το δικαίωμα να κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε τα βίντεο, σεβόμενοι τα πνευματικά δικαιώματα των αρχικών δημιουργών.
 • Δίκαιη Χρήση: Κατανοήστε τον όρο της δίκαιης χρήσης και πώς εφαρμόζεται στη χρήση των βίντεο από το TikTok.
 • Σεβασμός προς τους Δημιουργούς: Δίνετε πάντα πίστωση στους αρχικούς δημιουργούς όταν μοιράζεστε τα κατεβασμένα βίντεο.
 • Απορρήτου: Σκεφτείτε τις προσωπικές πλευρές της ιδιωτικότητας όταν κατεβάζετε και μοιράζεστε βίντεο, ειδικά αυτά που αφορούν ανήλικα ή ευαίσθητου περιεχομένου.
 • Όροι Χρήσης: Εξοικειωθείτε με τους όρους χρήσης και τις οδηγίες της κοινότητας του TikTok σχετικά με τη λήψη και τη μοιρασμένη χρήση βίντεο.

Συμβουλές για τη Λήψη Βίντεο TikTok

Η λήψη βίντεο TikTok μπορεί να βελτιώσει την εμπειρία σας στην πλατφόρμα. Εδώ υπάρχουν μερικές συμβουλές για να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο αυτή τη δυνατότητα:

 • Λήψη σε Υψηλή Ποιότητα: Επιλέξτε την επιλογή με την υψηλότερη ποιότητα για την καλύτερη προβολή.
 • Έλεγχος για Υδατογραφήματα: Μερικές μέθοδοι λήψης μπορεί να προσθέσουν υδατογραφήματα στα βίντεο. Αναζητήστε επιλογές που διατηρούν το αρχικό βίντεο χωρίς καμία επιπλέον σήμανση.
 • Σεβασμός των Πνευματικών Δικαιωμάτων: Λήψη και κοινοποίηση μόνο βίντεο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αποφύγετε την παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων.
 • Χρήση Νόμιμων Μεθόδων: Στηριχθείτε σε αξιόπιστες εφαρμογές και ιστότοπους για τη λήψη βίντεο TikTok για να αποφύγετε νομικά θέματα.
 • Λάβετε υπόψη τη Πηγή: Για να προστατεύσετε τη συσκευή σας από κακόβουλο λογισμικό ή ιούς, να είστε προσεκτικοί όταν κατεβάζετε βίντεο από άγνωστες πηγές.

Ανακαλύψτε πώς να κατεβάσετε εύκολα βίντεο TikTok δωρεάν

Αντιμετώπιση Συνηθισμένων Προβλημάτων

Κατά τη λήψη βίντεο TikTok, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε μερικά συνηθισμένα προβλήματα. Εδώ βρίσκονται συμβουλές επίλυσης για αυτά τα προβλήματα:

Το Βίντεο Δεν Λήφθηκε:

 • Ελέγξτε τη σύνδεσή σας στο internet.
 • Βεβαιωθείτε ότι το βίντεο δεν έχει περιοριστεί από τον δημιουργό του για λήψη.

Χαμηλή Ποιότητα Βίντεο:

 • Επιλέξτε μια επιλογή με υψηλότερη ποιότητα αν είναι διαθέσιμη.
 • Επαληθεύστε την ποιότητα του αρχικού βίντεο στο TikTok πριν το λήψετε.

Η Εφαρμογή ή Η Ιστοσελίδα Δεν Λειτουργούν:

 • Ενημερώστε την εφαρμογή ή την ιστοσελίδα στην τελευταία έκδοση.
 • Διαγράψτε τη μνήμη cache και τα δεδομένα της εφαρμογής ή της ιστοσελίδας, και δοκιμάστε ξανά.

Συμπερασμα

Καταλήγοντας, η λήψη δωρεάν βίντεο TikTok μπορεί να προσθέσει βολικότητα και απόλαυση στην εμπειρία σας στο TikTok.

Ακολουθώντας τις συμβουλές και χρησιμοποιώντας αξιόπιστες μεθόδους που παρουσιάζονται σε αυτό τον οδηγό, μπορείτε να κατεβάσετε με ασφάλεια και νόμιμα τα αγαπημένα σας βίντεο TikTok δωρεάν.

Ξεκινήστε την εξερεύνηση και τη λήψη σήμερα για να δημιουργήσετε μια εξατομικευμένη συλλογή περιεχομένου TikTok που αγαπάτε.

Διαβάστε σε άλλη γλώσσα